WAT IK DOE

een overzichtje

Training
zelf video's leren maken

Lijdsman Media biedt een volledige training op het gebied van videotechniek. Wil je zelf professionele video’s kunnen maken voor jouw onderneming of evenement? Dan is deze training geschikt voor jou! Leer in een ochtend of middag zelf filmen op basis van de geleerde theoretische kennis en monteer jouw geschoten beelden direct in een professionele video!

Bedrijfsvideo
jouw bedrijf in beeld

Lijdsman Media maakt jouw professionele bedrijfsvideo voor alle doeleinden: website, social media en digitaal visitekaartje. Laat jouw bedrijf opvallen met een vlog waarin Bart Lijdsman jouw bedrijf bezoekt en uittest of breng jouw concept in beeld door middel van interviews met medewerkers. Alles is mogelijk, geen wens is te gek!

Presenteren
jouw evenement professioneel gepresenteerd

Bart Lijdsman presenteert graag jouw evenement, benefietavond of congres. Met zijn ruime ervaring in onderwijs en voorlichting, een vlotte babbel en een interactieve manier van presenteren zorgt hij ervoor dat het publiek wil blijven luisteren naar wat er komen gaat.

Teamactivteit
alles met een camera

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan met een camera. Een lipdub organiseren als teambuilding, een videoclip maken of een humoristische reclame voor jouw bedrijf of evenement maken: alles kan. Perfect als teambuildingactiviteit!
Neem contact op!