https://www.youtube.com/watch?v=txNwby8qPlg

Jullie gaan trouwen!

Jullie bruiloft is de mooiste dag van je leven. Uit ervaring kan ik spreken dat je dit de dagen, weken en jaren erna nog graag terugkijkt. En dat kan heel eenvoudig met een trouwvideo!

Ik maak het liefst een cinematische trouwfilm van jullie bruiloft. Het lijkt net of je een korte bioscoopfilm bekijkt, dat is de bedoeling. Slow motion, passende kleuren, goed geluid, alles komt voorbij. Mijn doel is om jullie het fijne gevoel van de bruiloft te laten herbeleven als je de video bekijkt.

Ja, ik wil!

Voordat we aan de slag gaan, wil ik eerst graag in gesprek met jullie. Even kennismaken! Maar natuurlijk ook antwoord op de vragen hoe dat de bruiloft eruit ziet. Wat wil je hoe dan ook terugzien in de video? Wat zijn de hoogtepunten van de dag? We bespreken het programma van begin tot eind en spreken af hoe lang ik waar bij ben.

Dit zal waarschijnlijk ook de enige keer zijn dat we elkaar goed spreken, want op de bruiloft zelf wil ik zo min mogelijk aanwezig zijn, figuurlijk gesproken dan. Het gaat om jullie!

De mogelijkheden

Er is van alles mogelijk, helemaal naar jullie wens. Het belangrijkste voor mij is jullie bijzondere dag zo goed mogelijk in beeld brengen. Liefdevol, feestelijk, stijlvol en romantisch. Om het jullie gemakkelijker te maken, heb ik een aantal pakketten samengesteld.

6 uur

1199

incl. BTW
 • 6 uur aanwezig op locatie
 • 4K Ultra HD video
 • Montage, kleurcorrectie en geluid
 • Film van ongeveer 6 tot 10 minuten
 • Inclusief evt. huren van apparatuur
 • Inclusief reiskosten (max. 50 km vanaf Den Bosch)
  daarna volgt meerprijs van € 0,35 per km

8 uurMEEST GEKOZEN

1449

incl. BTW
 • 8 uur aanwezig op locatie
 • 4K Ultra HD video
 • Montage, kleurcorrectie en geluid
 • Film van ongeveer 8 tot 12 minuten
 • Inclusief evt. huren van apparatuur
 • Inclusief reiskosten (max. 50 km vanaf Den Bosch)
  daarna volgt meerprijs van € 0,35 per km

10 uur

1699

incl BTW
 • 10 uur aanwezig op locatie
 • 4K Ultra HD video
 • Montage, kleurcorrectie en geluid
 • Film van ongeveer 10 tot 14 minuten
 • Inclusief evt. huren van apparatuur
 • Inclusief reiskosten (max. 50 km vanaf Den Bosch)
  daarna volgt meerprijs van € 0,35 per km

Extra mogelijkheden

 • Same Day Edit (€ 199)
  Wil je alvast een korte film ’s avonds op het feest laten zien, zodat ook deze nieuwe gasten meegenomen worden in de romantiek van de dag? Met een zogeheten ‘same day edit’ is dit mogelijk. Emotie gegarandeerd!
 • Ceremonie (€ 199)
  De volledige ceremonie van begin tot eind op video met goed geluid. In de opname is niet geknipt en laat alles één op één zien. Deze video krijg je apart aangeleverd.
 • Save the Date (€ 299)
  Wil je de gasten met een speciale videoboodschap uitnodigen voor de bruiloft? Het kan eenvoudig met een Save the Date video!
 • Pre-wedding clip (€ 349)
  Wil je voor de bruiloft, zonder het bijzijn van de ander, als verrassing jouw verhaal vertellen over de toekomst die je voor je ziet? Dan maken we een pre-wedding clip. Dit zijn twee video’s die je bijvoorbeeld op de bruiloft zelf kunt laten zien.

Staat jouw wens er niet bij?

Voldoen de bovenstaande pakketten niet aan jullie wensen? Geen probleem! Zo’n beetje alles is mogelijk, dus dat overleg ik graag. Samen zorgen we ervoor dat we jullie bruiloft zo goed en mooi mogelijk in beeld brengen, zodat jullie de mooiste dag in je leven eindeloos kunnen herbeleven!

Neem contact op

Ik kom graag een keer langs om vrijblijvend in gesprek te gaan over jullie wensen en mogelijkheden. Dit kan gewoon ’s avonds, zodat we rustig alle tijd hebben. Ik kan je tijdens dit gesprek ook voorbeelden laten zien.

Trouwdatum (mits al bekend)

Welk pakket zou je graag willen?

Veelgestelde vragen

Waarom heb je geen voorbeelden op jouw website staan?

Trouwvideo’s zijn ontzettend persoonlijk. In de video zijn veel mensen te zien naast de bruid en de bruidegom. Omdat niet aan iedereen toestemming is gevraagd op de bruiloft (wat verplicht is volgens de privacywet) besluiten mensen vaak om video’s niet openbaar te plaatsen. Wel hebben ze toestemming gegeven om het in een kennismakingsgesprek te laten zien.

Wordt onze trouwvideo ook op de website van Lijdsman Media geplaatst?

Nee. Tenzij jullie dit goed vinden natuurlijk. Door voorbeelden aan andere mensen te kunnen laten zien help ik hen weer om een juiste keuze te maken, net als dat jullie hebben gedaan. Dus als het mag van jullie, graag!

Film je ook met een drone?

Nee. Ik heb veel met een drone gevlogen en gefilmd, maar ik heb hem uiteindelijk weg gedaan. Door de steeds strenger wordende veiligheidsregels omtrent drones is het in veel gebieden in Nederland verboden om te vliegen. Klik hier voor de officiële no-fly zones.

Om daarnaast commercieel met een drone te vliegen moet je officieel piloot zijn. Deze cursussen zijn zeer prijzig, dus niet aan iedereen besteed. En dan moet je je nog steeds houden aan de regels van de overheid, die creativiteit drastisch beperken. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om geen gebruik te maken van drones.

Wat betekent '4K Ultra HD'?

4K is 4x keer zo scherp als Full HD. Dit is een recente techniek die op dit moment in veel televisies wordt ingebouwd. Je moet dus, om 4K te kunnen kijken, een speciaal uitgeruste TV hebben die dit kan laten zien. Maar geen zorgen! Heb je geen 4K televisie, dan zorgt de TV er automatisch voor dat de beelden toch zo scherp mogelijk getoond worden. Met een 4K video ben je in ieder geval klaar voor de toekomst!

Wat doe je met het 'ruwe' materiaal?

Al het ruwe materiaal (de onbewerkte beelden) bewaar ik tot drie maanden na de bruiloft. Dit blijft eigendom van Lijdsman Media. Om mijn kwaliteit te kunnen waarborgen geef ik deze ruwe beelden niet vrij voor eigen gebruik.

Mogen wij onze eigen muziek aandragen?

Natuurlijk, graag zelfs! Op deze manier wordt de video nog persoonlijker. Dit bespreken we natuurlijk allemaal van tevoren, zodat ik de nummers alvast kan regelen.

Wat krijgen we mee van jouw aanwezigheid tijdens de bruiloft?

Zo min mogelijk! Uit eigen ervaring kan ik spreken dat een goede foto- en videograaf zo min mogelijk in beeld zijn bij jullie. Soms wil ik jullie aanspreken om iets in scène te zetten of plaats ik een microfoontje op de kleding, maar over het algemeen zul je niet veel van mijn aanwezigheid merken. En dat is maar goed ook, je hebt het al druk genoeg met elkaar!

Ken je ook iemand die foto's kan maken?

Ik werk vaak samen met fotografe Iris Rosenboom (irisroos.nl). Het voordeel van deze samenwerking is dat we precies weten wanneer we welke momenten moeten hebben en we geven elkaar hier de ruimte voor. Mocht je nog op zoek zijn naar een fotograaf, geef dit dan even aan me door!

Wat gebeurt er als ik onverwachts niet aanwezig kan zijn?

Natuurlijk voorkomen we dit het liefst, maar er kan altijd iets gebeuren. Gelukkig werk ik samen met een aantal collega-videografen die het van mij over kunnen nemen. We gaan er niet vanuit, maar stel dat het toch gebeurt, dan weet je dat de trouwvideo in goede handen is.