https://www.youtube.com/watch?v=txNwby8qPlg

Jullie gaan trouwen!

Jullie bruiloft is de mooiste dag van je leven. Deze beleef je maar één keer. Dus ook de film maak je maar één keer. Komt dat even goed uit. Daar zijn we goed in!

Ik heb maar één doel: niet alleen de emotie overbrengen, maar jullie de dag laten herbeleven, keer op keer. Ik wil iedere emotie, iedere lach, iedere traan en iedere kus vastleggen zodat jullie het nooit meer vergeten.

Ja, ik wil!

Je droomt al jaren van jouw eigen bruiloft. Je hebt de ultieme locatie gevonden, je plant je al maanden slapeloos, zoekt je rot naar de perfecte jurk en de mooiste ringen zodat ieder detail klopt. Als je dit al hebt gedaan, waarom zou je dan die leuke oom met een videocamera rond laten lopen?

De dag zelf vliegt voorbij. Foto’s zorgen voor een herinnering aan de muur, een video brengt je terug in de emotie van de dag zelf. Je kunt er vanuit gaan dat ik er de grootste zorg voor draag om jullie dag zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

De mogelijkheden

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen neem ik maar een beperkt aantal bruiloften aan per jaar. Een bruiloft filmen kost een dag, de montage duurt een stuk langer. Alles wordt professioneel gecorrigeerd op kleur, het geluid wordt realistisch gecreëerd en het verhaal wordt beeldend verteld.

Jullie wensen staan centraal. Omdat je daar niet teveel over na wilt denken maak ik het gemakkelijk. Ik hanteer één prijs.

€ 1499

 • Ik ben aanwezig vanaf het aankleden tot en met de openingsdans
 • Je ontvangt een trouwclip met alle hoogtepunten van de dag
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland
 • Inclusief BTW

Mogelijkheden achteraf

Als alles gefilmd is, kun je kiezen wat je gemaakt wilt hebben. Hierin zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos, de beelden zijn er! Enkele voorbeelden, alle prijzen zijn inclusief BTW.

 • Trouwfilm van ongeveer 15 minuten (€ 499)
  Ik ben de hele dag aanwezig, dus ik film zoveel mogelijk. Willen jullie naast de trouwvideo die jullie ontvangen een lange variant hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.
 • Ceremonie van begin tot eind ( € 199)
  Jullie spreken waarschijnlijk geloftes uit naar elkaar en de trouwambtenaar spreekt jullie en het publiek toe. Het is mogelijk om deze ceremonie van begin tot eind met uitstekend geluid in een aparte video te krijgen.

Bijzondere mogelijkheden

Wil je het eens anders doen dan al die anderen? Dan zijn er enkele leuke mogelijkheden. Verras je gasten met een save the date video in hun mail of spreek in het geheim een boodschap in voor jouw verloofde. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 • Same Day Edit (€ 199)
  Wil je alvast een korte film ’s avonds op het feest laten zien, zodat ook deze nieuwe gasten meegenomen worden in de romantiek van de dag? Met een zogeheten ‘same day edit’ is dit mogelijk. Emotie gegarandeerd!
 • Save the Date (€ 299)
  Wil je de gasten met een speciale videoboodschap uitnodigen voor de bruiloft? Het kan eenvoudig met een Save the Date video!
 • Pre-wedding clip (€ 349)
  Wil je voor de bruiloft, zonder het bijzijn van de ander, als verrassing jouw verhaal vertellen over de toekomst die je voor je ziet? Dan maken we een pre-wedding clip. Dit zijn twee video’s die je bijvoorbeeld op de bruiloft zelf kunt laten zien.

Heb je andere wensen? Leuk! Ik sta open voor creatieve uitspattingen van jullie kant. Ik denk graag mee met de mogelijkheden. Als het kan met een camera, kun je er bíjna zeker van zijn dat ik het kan!

Neem contact op

Ik kom graag een keer langs om vrijblijvend in gesprek te gaan over jullie wensen en mogelijkheden. Dit kan gewoon ’s avonds, zodat we rustig alle tijd hebben. Ik kan je tijdens dit gesprek ook voorbeelden laten zien.

Je kunt me mailen via
bartⓐlijdsmanmedia.nl
bellen of appen via 06 28 233 546
of vul het formulier even in.

Veelgestelde vragen

Waarom heb je geen voorbeelden op jouw website staan?

Trouwvideo’s zijn ontzettend persoonlijk. In de video zijn veel mensen te zien naast de bruid en de bruidegom. Omdat niet aan iedereen toestemming is gevraagd op de bruiloft (wat verplicht is volgens de privacywet) mag ik niet zomaar video’s plaatsen.

Wordt onze trouwvideo ook op deze website geplaatst?

Nee. Tenzij jullie dit goed vinden natuurlijk. Door voorbeelden aan andere mensen te kunnen laten zien help ik hen weer om een juiste keuze te maken, net als dat jullie hebben gedaan. Dus als het mag van jullie, graag!

Film je ook met een drone?

Ja, maar alleen als het legaal mag. Door de steeds strenger wordende veiligheidsregels omtrent drones is het in veel gebieden in Nederland verboden om te vliegen. Klik hier voor de officiële no-fly zones.

Als alles veilig is en ik kan onder een bepaalde hoogte blijven om het mooi in beeld te brengen, neem ik een drone mee voor sfeerbeelden. Dit is dus afhankelijk van de trouwlocatie.

Wat betekent '4K Ultra HD'?

4K is 4x keer zo scherp als Full HD. Dit is een techniek die op dit moment in veel televisies wordt ingebouwd. Je moet dus, om 4K te kunnen kijken, een speciaal uitgeruste TV hebben die dit kan laten zien. Maar geen zorgen! Heb je geen 4K televisie, dan zorgt de TV er automatisch voor dat de beelden toch zo scherp mogelijk getoond worden. De video blijft in 4K, dus schaf je wel ooit een uitgeruste TV aan, dan geniet je van een haarscherpe trouwvideo!

Wat doe je met het 'ruwe' materiaal?

Al het ruwe materiaal (de onbewerkte en ongemonteerde beelden) bewaar ik tot een jaar na de bruiloft. Deze blijven eigendom van Lijdsman Media. Om de kwaliteit van mijn uiteindelijke product te kunnen waarborgen geef ik deze ruwe beelden niet vrij voor eigen gebruik.

Hoe krijgen wij de video aangeleverd?

Ik lever de bestanden beveiligd online aan. Op deze manier kun je zelf kiezen hoe en waarmee je de video wilt delen.

Mogen wij onze eigen muziek aandragen?

Natuurlijk, graag zelfs! Op deze manier wordt de video nog persoonlijker. Dit bespreken we natuurlijk allemaal van tevoren, zodat ik de nummers alvast kan regelen.

Wat krijgen we mee van jouw aanwezigheid tijdens de bruiloft?

Zo min mogelijk! Uit eigen ervaring kan ik spreken dat een goede foto- en videograaf zo min mogelijk in beeld zijn bij jullie. Soms wil ik jullie aanspreken om iets in scène te zetten of plaats ik een microfoontje op de kleding, maar over het algemeen zul je niet veel van mijn aanwezigheid merken. En dat is maar goed ook, je hebt het al druk genoeg met elkaar!

Ken je ook iemand die foto's kan maken?

Ik werk vaak samen met fotografe Iris Rosenboom (irisroos.nl). Het voordeel van deze samenwerking is dat we precies weten wanneer we welke momenten moeten hebben en we geven elkaar hier de ruimte voor. Mocht je nog op zoek zijn naar een fotograaf, geef dit dan even aan me door!

Wat gebeurt er als ik onverwachts niet aanwezig kan zijn?

Natuurlijk voorkomen we dit het liefst, maar er kan altijd iets gebeuren. Gelukkig werk ik samen met een aantal collega-videografen die het van mij over kunnen nemen. We gaan er niet vanuit, maar stel dat het toch gebeurt, dan weet je dat de trouwvideo in goede handen is.